Hayata dair her şey!

Post Top Ad

CERADOLİN SU BAZLI NEMLENDİRİCİ LOSYON

Merhabalar,

Yazın güneşten kuruyan, kışınsa soğuktan kuruyan cildimiz için nemlendirici losyonlar olmazsa olmazımızdır.Tabi kış aylarına girmemizle birlikte nemlendirici ürünler ayrı bir önem kazanmaya başlıyor. Aslında her mevsim nemlendirici ürünler ile cildimize ihtiyacı olan nemi sağlamalıyız. Maalesef nemini kaybeden ciltte kuruluk, çatlama, gerilme gibi sorunlarla karşılaşmamız mümkün.  Bu tür sorunlarla karşılaşmamak için öncelikle su tüketimimize sonra da vücudumuzu nemsiz bırakmamaya dikkat etmeliyiz.






  • Ceradolin Losyon Hidro, soğuk, sıcak, güneş, deterjan gibi dış etkilerle yıpranmış veya lazer-peeling tedavileri sırası / sonrasında  kurumuş ve hassaslaşmış derinin doğal nem dengesini sağlayan bitkisel bakım ürünüdür. Yüze, ellere ve vücuda sürülebilir. Hamilelikte karın bölgesindeki gerginliği azaltmak için, bebeklerde bez bölgesinde tüm aile bireyleri, her mevsimde güvenle kullanılabilir.
  • Ceradolin losyon ve kremler çift bariyer maddeli olması nedeniyle cilt üzerinde (epidermis tabakasında) daha güçlü bir koruyucu örtü sağladığından, deriyi daha uzun süre nemli tutar. Bu nedenle de fiyat avantajının yanı sıra, kullanım dozu bakımından da ekonomiktirler. Gün içinde diğer nemlendiricilere oranla daha az sayıda sürülerek, daha uzun süre nemlilik sağlarlar.

Ürünün içeriğinde;

Seramid
Bitkisel Hiyaluronik Asit
Doğal Shea Yağı
Skualen
E Vitamini
Dimetikon
Gliserin
bulunuyor. Paraben ve üre içermiyor.
Hipoalerjeniktir.


Yaz aylarında ihtiyaç duyduğum her an elimin altında kullandığım bir kremdi. Uyguladıktan sonra emilimi çok kolay ve su bazlı olması sebebiyle hafif yapıda yağlı bir his bırakmıyor. Uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Öyle ki akşam uyguladığınızda ertesi gün bile verdiği nemi hala hissedebiliyorsunuz. Bence tek eksik yanı ambalajı diyebilirim. Çok akışkan bir yapısı olmadığı için içerisindeki ürün miktarı azaldıkça kullanmak bir hayli zor olmaya başlıyor.
Bu kremin birde yağ bazlı olanı var.  Daha yoğun kıvamlı ve yağ bazlı  olması sebebiyle kışın kullanıma daha uygun olacağını düşünüyorum. 
Eğer ki çok kuru bir cildiniz yoksa su bazlı olan yeterli olacaktır. Ama çok kuru , pul pul dökülen bir cilt tipine sahipseniz yağ bazlı olanı kullanabilirsiniz. 

Bendeki ürün 200 ml birde 500 ml 'lik olanı mevcut.  Dermokozmetik ürün olduğu için fiyatı normal nemlendiricilere oranla birazda daha pahalı. Eczanelerde ve dermokozmetik ürün satan sitelerden40-50 TL civarında bir fiyata satın alabilirsiniz.


Sevgilerimle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin