Hayata dair her şey!

Post Top Ad

YVES ROCHER KAYISI ÇEKİRDEĞİ ÖZLÜ PEELİNG

Merhabalar;

Bugün sizlere resmen bayılarak kullandığım ve gerçekten çoğu zaman yok satan bir ürün olan Yves Rocher'in kayısılı peelinginden bahsedeceğim.


Biliyorsunuz ki haftada en az iki kere cildimize peeling yapmak, cildimizde biriken ölü derilerden kurtulmamızı sağlıyor. Ayrıca siyah noktalarında oluşmasını bir nebze önlemiş oluyoruz. Bence herkesin elinin altında en az bir tane cilt tipine uygun bir peeling mutlaka bulunmalıdır.
 Gelelim bu mis gibi kayısı çekirdeği özlü, arındıran ışıltı veren ürünün vaad ettiklerine;

 ''Aydınlık bir cilt için meyveli bir keyif !
İçerdiği kayısı çekirdeği tanecikleriyle cildi derinlemesine temizler ve pürüzleri giderir. Uygulamanın ardından ışıldayan yumuşacık teninizde hoş bir meyve kokusu bırakır. Haftada 1 yada 2 kez ıslak cilde uygulanması önerilir. ''

Bence ürün vaad ettiklerini yerine getiriyor. Daha ilk kullanımdan itibaren farkı hissedebiliyorsunuz.


İçerisinde minik minik kayısı çekirdeği tanecikleri var. Ama bu tanecikler yüzünüze hiç bir şekilde zarar vermiyor. Bir fındık tanesi büyüklüğündeki ürün tüm yüzünüze yetiyor. Kokusu ise gerçekten dayanılmayacak cinsten muazzam ötesi. Her kullandığımda yememek için zor tutuyorum kendimi. Hele ki birde kış mevsiminde olduğumuzu düşünürsek. Ben genelde duşta yada duş sonrası temiz, gözenekleri açılan cildime uygulamayı tercih ediyorum. Bu şekilde daha etkili olacağını düşünüyorum. Tek dikkat etmeniz gereken yanı; genel olarak peeling uygularken sivilceli  ve tahriş olmuş cildinize uygulamamanız. Çünkü peeling sivilcelerinizin açılarak yüzünüze daha fazla yayılmasına sebep olabilir. Ayrıca tahriş olmuş cildinizde de hiçte hoş olmayan sonuçlarla karşılabilirsiniz. 




Ürün 50 ml'lik tüplerde 14.90 tl ye satılıyor. Ama gerçekten çok beğenilen bir ürün olduğu için online sitesinde çoğu zaman stoklarda olmuyor. Gerçekten  yok satıyor. Ama tabi mağazalarda belki daha rahat bulma şansınız olabilir. Eğer sizde benim gibi meyve kokusu içeren ürünlerden hoşlanıyorsanız bu ürünü mutlaka ama mutlaka denemelisiniz. Eminim ki denedikten sonra sizde benim gibi vazgeçemeyeceksiniz. 


Ayrıca eskiden içerisinde paraben varmış.Sonrasında yenilenen ambalajı ile  paraben içermediği için artık gönül rahatlığı ile kullanabiliriz. 

Bugünlük te benden bu kadar. Beni sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isterseniz aşağıaki butonlara tıklamanız yeterli. Ayrıca blogumu da  yan tarafta bulunan Bu siteye katılın yazan butona tıklayıp takibe alırsanız çok sevinirim.
 Şimdilik hoşçakalın. Sevgiyle kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin